Urządzenia i Akcesoria
Illinois Pierogi
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
Cheese Filling
-
water17 ½ oz
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
yellow onion quartered4 oz
-
unsalted butter3 tbsp
-
1 ½ tsp all-purpose floursemolina1 ½ tsp
-
mascarpone cheese13 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste¾ tsp
Dough
-
warm water plus extra to seal and boil pierogi9 oz
-
large egg1
-
grapeseed oil1 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust17 ½ oz
-
salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 pinches
Topping
-
yellow onions quartered16 oz
-
unsalted butter cubed, plus extra to fry2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh parsley leaves (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Bagels
1 godz. 20 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Bavarian Pretzels
55 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30 min
Coleslaw
10 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Chocolate Gingerbread Cookies
2 godz. 15 min
Whole Wheat Soda Bread
1 godz. 50 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min