Urządzenia i Akcesoria
Kräuter Aioli ohne Ei
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Glas
Składniki
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
-
Estragon abgezupft1 Stängel
-
Knoblauchzehen5
-
Sonnenblumenöl180 g
-
Vollmilch kalt100 g
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl100 g
-
Crème fraîche20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
5 g
Kalorie
11032 kJ /
2635 kcal
Tłuszcz
275 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Curry-Mayonnaise
5 min
Chili-Käse-Dip zu Nachos
15 min
Schnelle Aioli
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Kräuterbutter
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 min
Aioli, klassisch
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min