Kremalı Mantarlı Et

Kremalı Mantarlı Et

4.2 38 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porsiyon

Składniki

  • dana bonfile şeritler halinde kesilmiş (12 cm x 1 cm x 1 cm)
    1000 g
  • zeytinyağı
    2 yk
  • tuz
    1 ¼ tk
  • toz karabiber
    ½ tk
  • soğan ikiye bölünmüş
    130 g
  • diş sarımsak
    2
  • tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)
    40 g
  • kültür mantarı sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
    550 g
  • kuru kekik damak tadına göre
    ¼ tk
  • su
    100 g
  • mısır nişastası
    2 yk
  • soğuk su
    2 yk
  • Dijon hardalı
    1 yk
  • krema
    50 g
  • maydanoz sadece yaprakları, ince kıyılmış
    5 g
  • dereotu yaprağı ince kıyılmış
    1 dal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 52.4 g
Kalorie 2882.5 kJ / 689.6 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...