Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cebolla frita
- 200 g de harina
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de ajo en polvo
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 huevos
- 200 g de leche
- 1 cebolla grande (250-300 g)
- 600 - 800 g de aceite para freír
Salsa
- 200 g de crème fraîche
- 100 g de mayonesa
- 100 g de kétchup
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3380.8 kJ / 808.8 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 50.9 g
- Tłuszcz
- 61.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cachuela extremeña
4h 20 min
Espigas de cerveza, queso y cebolla frita
14h
Bollitos de hinojo y alcaravea
14h
Alioli
10 min
Mayonesa
5 min
Conserva de tomates cherry
1j 30 menit
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1h 10 min
Paletilla de cerdo asada (Meater®)
3h 30min
Mazorcas de maíz a la barbacoa con salsa de cilantro y queso
40 min
Salsa agridulce de verduras
9h
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 min
Salsa brava
10 min