Urządzenia i Akcesoria
Panacota com coulis de morango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 doses
Składniki
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
36.4 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1381.8 kJ /
330.3 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pavlova de framboesa
5 godz. 30 min
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Panacota de cereja
3 godz. 30 min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Cheesecake
4 godz. 30 min
Panacota de cereja
3 godz.
Panacota de figo
4 godz. 10 min
Panacota de maracujá
5 godz. 10 min
Panacotas de iogurte grego
3 godz.
Panacota light com morangos
3 godz.
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6 godz.
Crème brulée com especiarias
1 godz.