Urządzenia i Akcesoria
Massa choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 unidades
Składniki
-
água150 g
-
manteiga80 g
-
sal1 pitada de
-
açúcar (opcjonalnie)2 c. chá de
-
farinha120 g
-
ovos médios batidos3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
22.9 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
292.7 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rissóis de camarão
1 godz. 30 min
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Massa de piza
1 godz.
Trança
2 godz. 20 min
Creme de pasteleiro
15 min
Massa sablé de cacau
45 min
Paris Brest com morangos
2 godz. 10 min
Molho de caramelo
15 min
Éclairs de chocolate
2 godz.
Profiteroles
1 godz. 30 min
Ovos-moles
1 godz.
Bolas de Berlim
2 godz. 40 min