Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 godz.
Soy Milk
1 godz. 35 min
Piggy buns
2 godz.
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Brown Rice Congee
30 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 min
Almond Dip
10 min