Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Chicken Paste Cakes
50 min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 10 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Sesame Balls
10 min
Pumpkin Kaya
35 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Porridge with fresh fruit
15 min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 godz. 10 min
Almond Mocha Coffee
5 min
Sweet Potato Pancakes
20 min