Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Vegan tiramisu
3h 20min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2h 5min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4h 45min
Vegan mayonnaise
15min
Plant Candy Bar Bites
1h 50min
Millet flour bread
2h 35min