Urządzenia i Akcesoria
Millet Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
millet soaked overnight200 g
-
golden flaxseeds25 g
-
agave nectar20 g
-
water770 g
-
rock salt¼ tsp
-
tahini paste2 tbsp
-
beetroot juice (see tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Cereal and Fruit Purée
20 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Brak ocen
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Kashta cream
10 min
Arseeyah
50 min
Asparagus and pea omelette
20 min