Urządzenia i Akcesoria
Semifrio de bolacha e ovos
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses
Składniki
Creme
-
folhas de gelatina neutra4
-
natas200 g
-
água mais q.b. p/ hidratar250 g
-
leite em pó120 g
-
leite condensado magro370 g
-
bolacha Maria300 g
-
café preparado500 g
Cobertura
-
água75 g
-
açúcar200 g
-
amido de milho10 g
-
gemas de ovo6
-
amêndoa laminada torrada50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
317.6 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
2726 kJ /
651.5 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2018
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Doce da casa
2 godz. 30 min
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Quindins
1 godz.
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Pudim de pão
1 godz. 15 min
Semifrio de bolacha
5 godz.
Bolo de tabuleiro com leite condensado e chocolate
35 min
Tarte de leite e chocolate
4 godz.
Quindão
1 godz. 5 min
Tarte de mousse de chocolate
12 godz. 30 min
Tarte de nata
8 godz.
Baba de camelo e avelãs
30 min