藜麥鮪魚腰果醬沙拉

藜麥鮪魚腰果醬沙拉

4.3 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 藜麥 洗淨,瀝乾
    80 克
  • 罐裝鮪魚 瀝乾水份
    185 克
  • 550 克
  • 板豆腐 切塊(約2公分)
    100 克
  • 無鹽烤腰果
    40 克
  • 檸檬汁
    10 克
  • 蘋果醋
    15 克
  • 黑糖
    10 克
  • 葡萄籽油
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 奶油萵苣
    50 克
  • 小黃瓜 去籽,切絲
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.9 g
Kalorie 1776.4 kJ / 425 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 24.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...