Urządzenia i Akcesoria
Lam in korst op Italiaanse wijze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porties
Składniki
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min