Urządzenia i Akcesoria
Lam in korst op Italiaanse wijze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porties
Składniki
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Bearnaisesaus
15 min
Granaatappel Mojito
10 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min