Urządzenia i Akcesoria
Homemade Pasta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
49.4 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Marinara Sauce
40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pizza Dough
1 godz.
Pizza Dough
1 godz.
Vegetable Stock Base
40 min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Pita Bread
2 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min