Potato Rolls
TM6 TM5

Potato Rolls

4.7 (35 ocen)

Składniki

  • non-stick spray oil, to grease
  • 10 oz russet potatoes, sliced (¼ in. x 1 in.) (approx. 3 md. potatoes)
    lub 10 oz Yukon gold potatoes, sliced (¼ in. x 1 in.) (approx. 3 md. potatoes)
  • 5 oz water
  • 5 oz whole milk
  • 2 oz vegetable shortening
  • 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 1 tbsp sugar
  • 1 large egg
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    lub 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
989.6 kJ / 236.5 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
38.5 g
Tłuszcz
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
1.9 g
Sód
404 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy