Papas de sarrabulho

Papas de sarrabulho

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 doses

Składniki

  • farinha de milho branca
    150 g
  • água mais q.b. p/ cozer
    1000 g
  • carne de vaca p/ cozer cortada em pedaços
    200 g
  • presunto cortado em pedaços
    75 g
  • chouriço cortado em pedaços
    80 g
  • perna de frango s/ pele
    1
  • ossos de suã cortados em pedaços
    200 g
  • entremeada
    100 g
  • sangue de porco
    500 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • piripíri
    1 pitada de
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 426.1 kcal / 1782.9 kJ
Białko 34.7 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 862.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...