Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce

Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
6 porcí

Składniki

Vafle
  • 3 vejce
  • 350 gramů moučných brambor oloupaných, uvařených, vychlazených, na menší kousky
  • 250 gramů hladká mouka
  • 1 čajová lžička cukru
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
  • ½ čajové lžičky jedlé sody
  • 500 gramů podmáslí
  • 80 gramů másla pokojové teploty
  • olej na pečení
Vejce v košilce a chřest
  • 500 gramů zeleného chřestu
  • 6 vejce
  • mletý černý pepř podle chuti
  • sůl podle chuti
  • 500 gramů vody

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 19.1 g
Kalorie 1885 kJ / 450 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...