Urządzenia i Akcesoria
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
6 porcí
Składniki
Vafle
-
3 vejce
-
350 gramů moučných brambor oloupaných, uvařených, vychlazených, na menší kousky
-
250 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
½ čajové lžičky jedlé sody
-
500 gramů podmáslí
-
80 gramů másla pokojové teploty
-
olej na pečení
Vejce v košilce a chřest
-
500 gramů zeleného chřestu
-
6 vejce
-
mletý černý pepř podle chuti
-
sůl podle chuti
-
500 gramů vody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
19.1 g
Kalorie
1885 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vafle
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vegetariánská pizza pro TM6
1 godz. 40 min
Kokosová ganache na makronky
3 godz. 15 min
Veganská baklava
2 godz. 40 min
Veganské máslo
2 godz.
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1 godz. 30 min
Hummus
5 min
Špaldová galette s červenou řepou
2 godz.
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55 min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 godz. 50 min
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45 min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Kokosovo-pistáciové kostky
1 godz. 5 min