Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vafle
- 3 vejce
- 350 gramů moučných brambor, oloupaných, uvařených, vychlazených, na menší kousky
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička cukru
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky jedlé sody
- 500 gramů podmáslí
- 80 gramů másla, pokojové teploty
- olej, na pečení
Vejce v košilce a chřest
- 500 gramů zeleného chřestu
- 6 vejce
- mletý černý pepř, podle chuti
- sůl, podle chuti
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1885 kJ / 450 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2 Std.
Jablková dobrota se slaným karamelem
45 min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 Std. 20 Min
Tiramisu (bez laktózy)
12h 40min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3h 20min
Cupcaky s popcornem a slaným karamelem
1 Std. 50 Min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30 min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Sušenky Pouštní růže
45 min
Citrónový meringue páj
3 Std.
Ovesné sušenky se zázvorem
50 min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 Std. 35 Min