Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů ledových kostek
- 900 gramů vody
- 30 gramů čerstvého špenátu
- 15 gramů čerstvého kerblíku
- 15 gramů řeřichy
- 10 gramů čerstvé pažitky
- 10 gramů čerstvé petržele
- 10 gramů čerstvého estragonu
- 2 šalotky, napůl
- 2 nakládané okurky, na kousky
- 1 čajová lžička kaparů, nakládaných, scezených
- 4 ančovičky, naložené v oleji, scezené
- 4 žloutky, uvařené
- 1 - 2 špetky soli
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 193 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lyonský salám
12h
Velikonoční křen s mandlemi
Brak ocen
Pomerančový dresink s kari
5 min
Drůbeží nářez
Brak ocen
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Indická hořčice
15 分钟
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35min
Terina s kachními játry a portským vínem
Brak ocen
Chutney z červené cibule
1h 10 min
Adžika
40 min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15 分钟