Francouzské máslo Montpellier

Francouzské máslo Montpellier

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
350 gramů

Składniki

  • 200 gramů ledových kostek
  • 900 gramů vody
  • 30 gramů čerstvého špenátu
  • 15 gramů čerstvého kerblíku
  • 15 gramů řeřichy
  • 10 gramů čerstvé pažitky
  • 10 gramů čerstvé petržele
  • 10 gramů čerstvého estragonu
  • 2 šalotky napůl
  • 2 nakládané okurky na kousky
  • 1 čajová lžička kaparů, nakládaných scezených
  • 4 ančovičky, naložené v oleji scezené
  • 4 žloutky uvařené
  • 1 - 2 špetky soli
  • 200 gramů másla, pokojové teploty na kousky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 gramů

Białko 6.6 g
Kalorie 2143.9 kJ / 512.4 kcal
Tłuszcz 51.3 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...