Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
20 Scheiben
Składniki
-
Mehl500 g
-
Salz1 Prise
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Eier4
-
Zucker50 g
-
Milch60 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venezianische Brötchen
4 godz. 20 min
Weißbrot
1 godz. 50 min
Karamell-Walnuss-Stuten
3 godz.
Brioche
9 godz. 30 min
Müslizopf
1 godz. 45 min
Brioche
1 godz. 50 min
Toastbrot
3 godz.
Maisbrot
1 godz. 5 min
Sonntagsstuten
2 godz. 25 min
Süße Brötchen
1 godz. 5 min
Butterkuchen
1 godz. 55 min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 godz. 15 min