Hibiscus Cheesecake
TM6 TM5

Hibiscus Cheesecake

4.4 (11 ocen)

Składniki

Crust

  • 3 ½ oz unsalted butter, sliced, plus extra to grease
  • 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 2 tbsp sugar
  • ½ tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 1 large egg

Hibiscus Water

  • ½ oz dried hibiscus flowers
  • 4 oz water
  • 3 tbsp sugar

Cheesecake Filling

  • 1 packet/envelope gelatin powder, unflavored
    lub 2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored
  • 2 tbsp water
  • 5 oz heavy whipping cream
  • 8 oz cream cheese, cut into pieces
  • 3 oz sugar
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 oz fresh raspberries, plus extra to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1782 kJ / 426 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy