Urządzenia i Akcesoria
Banana Cream Pie
Przygotowanie 1 godz. 45 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
8 slices
Składniki
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (¼ in.), plus extra to grease4 oz
-
vegetable shortening chilled, cut into pieces (½ in.)2 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
ultrafine sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
iced water6 - 8 tbsp
-
bananas (approx. 6 bananas), divided27 oz
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)1 oz
-
unsalted butter cut into ½ in. pieces, divided4 oz
-
half and half24 oz
-
ultrafine sugar5 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
corn starch4 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla extract¼ tsp
-
banana sliced into rounds (¼ in.) (approx. 1 banana)4 ½ oz
-
orange juice (approx. ½ orange), to coat bananas and prevent browning½ oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
438.5 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
3886.6 kJ /
928.9 kcal
Tłuszcz
64.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1h 50min
Cheesecake (No-Bake)
5h 30min
Rice Crispy Treat Pizza
25min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Beer Bread
1h 10min
Banana Cream Pie
4h 15min
Sourdough Bread
23h
Cinnamon and Date Twist
50min
Chocolate Ganache Brownie
3h
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h