Urządzenia i Akcesoria
菠菜奶酪饺子配胡萝卜泥
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 人份
Składniki
制作意大利面团
-
三文尼娜粉100 克
-
盐1 茶匙
-
蛋4 颗
-
橄榄油10 克
-
面粉300 克
制作菠菜乳酪内馅
-
红葱头50 克
-
蒜头15 克
-
橄榄油10 克
-
新鲜菠菜叶 提前热水汆烫,沥干300 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
里考塔乳酪(ricotta cheese)50 克
-
帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese)20 克
胡萝卜泥
-
胡萝卜 切片250 克
-
油10 克
-
黄油15 克
-
稀奶油50 克
-
水100 克
制作意大利饺子
-
蛋黄6 颗
组合
-
豌豆苗 汆烫,装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
41.5 g
Kalorie
4203.7 kJ /
1004.7 kcal
Tłuszcz
40.5 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
113.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味西班牙
10 Przepisów
Chiny
Chiny