菠菜奶酪饺子配胡萝卜泥

菠菜奶酪饺子配胡萝卜泥

5.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
3 人份

Składniki

制作意大利面团
  • 三文尼娜粉
    100 克
  • 1 茶匙
  • 4 颗
  • 橄榄油
    10 克
  • 面粉
    300 克
制作菠菜乳酪内馅
  • 红葱头
    50 克
  • 蒜头
    15 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 新鲜菠菜叶 提前热水汆烫,沥干
    300 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 里考塔乳酪(ricotta cheese)
    50 克
  • 帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese)
    20 克
胡萝卜泥
  • 胡萝卜 切片
    250 克
  • 10 克
  • 黄油
    15 克
  • 稀奶油
    50 克
  • 100 克
制作意大利饺子
  • 蛋黄
    6 颗
组合
  • 豌豆苗 汆烫,装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 41.5 g
Kalorie 4203.7 kJ / 1004.7 kcal
Tłuszcz 40.5 g
Błonnik 6.8 g
Węglowodany 113.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...