焦糖千層酥

焦糖千層酥

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
72 片

Składniki

焦糖醬
  • 二砂糖
    80 克
  • 黑糖
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    90 克
焦糖蛋白霜
  • 蛋白
    1 顆
  • 冰糖粉
    110 克
  • 低筋麵粉
    20 克
焦糖奶油千層酥
  • 酥皮 (約12X12公分,市售或自製,詳見要訣)
    8 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 0.5 g
Kalorie 190.5 kJ / 44.7 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...