黃豆花生豬蹄湯

黃豆花生豬蹄湯

2.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 中藥材 (王不留行)
    15 克
  • 當歸
    5 克
  • 豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛
    400 克
  • 500 克
  • 生花生仁 浸泡6小時
    25 克
  • 乾燥黃豆 浸泡6小時
    25 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25.694 g
Kalorie 1181 kJ / 282 kcal
Tłuszcz 18.119 g
Błonnik 1.269 g
Węglowodany 3.505 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...