Urządzenia i Akcesoria
黃豆花生豬蹄湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
中藥材 (王不留行)15 克
-
當歸5 克
-
豬腳 切塊(約5公分),以熱水川燙後刮除細毛400 克
-
水500 克
-
生花生仁 浸泡6小時25 克
-
乾燥黃豆 浸泡6小時25 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25.694 g
Kalorie
1181 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
18.119 g
Błonnik
1.269 g
Węglowodany
3.505 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan