Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Veganský sýrový dip a rajčatová salsa s nachos
20min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3 godz.
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min
Risi e bisi
55min
Kokosovo-pistáciové kostky
1 Std. 5 Min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Keine Bewertungen
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Keine Bewertungen
Fermentovaná mrkev
60hod. 30min
Zeleninové vafle s tvarohem
20min
White Delight (Bílé potěšení)
15min
Smoothie bowl z červené řepy s pomerančovou šťávou
10min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 min