Hrášková terina s uzeným pstruhem

Hrášková terina s uzeným pstruhem

3.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
15 plátků

Składniki

  • 12 plátků želatiny v prášku
  • 500 gramů vody plus na namáčení želatiny
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
    400 gramů mraženého zeleného hrášku, (rozmrazeného)
  • 1 stroužek česneku
  • 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
  • 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
  • 500 gramů bílého jogurtu
  • 15 gramů citrónové šťávy
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička pepře, mletého
  • 250 gramů pstruha, uzeného na kousky (1 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 plátek

Białko 8 g
Kalorie 610 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...