Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 plátků želatiny
- 500 gramů vody, plus na namáčení želatiny
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 400 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 1 stroužek česneku
- 1 svazek pažitky, čerstvé (10 gramů), nasekané
- 400 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 500 gramů bílého jogurtu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soljanka z DDR
1 Std. 30 Min
Tradiční taiwanské meat floss
Brak ocen
Telecí party klobásky
1 godz. 10 min
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50 min
Fatayer se sýrem a mátou
1h 5min
Sušenky Garibaldi
40 min
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 min
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Acai smoothie bowl s banánem a mangem
15 min
Malinový shake s vločkami pomůže ti s jedničkami
10 min
Brownies
50 min
Karpatka
4 Std. 30 Min