Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 650 g maçã s/ casca cortada em pedaços
- 20 g mel
- 500 g morangos
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 250.6 kJ / 59.9 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 3.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brandada de bacalhau
1h 40 min
Mosaico de salmão
Brak ocen
Mousse de chocolate com laranja
40 Min
Mazurki
3 Std.
Tempestade de café
10 Min
Jelly shots de papaia
10 Min
Massa folhada de chocolate
1h 40 min
Espuma de maracujá
10 Min
Ginzen de morango
1h 15 min
Batido de chocolate
6min
Puré de fruta com iogurte e cereais
45 Min
Mousse de chocolate branco e morangos
2 Std. 10 Min