Urządzenia i Akcesoria
Duo de purés de fruta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 doses
Składniki
-
folhas de gelatina neutra6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
maçã s/ casca cortada em pedaços650 g
-
mel20 g
-
morangos500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
3.6 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
250.6 kJ /
59.9 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sobremesas
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse de maçã
8 godz. 20 min
Bolo frangipane
55 min
Dip de tomate e queijo-creme
5 min
Batido de ameixa
5 min
Leite-creme conventual
15 min
Papa de fruta com iogurte
10 min
Semifrio de morango
6 godz.
Pescada no forno
50 min
Sumo de frutas
5 min
Puré de carne e espinafres
30 min
Mousse de fruta
6 godz.
Mousse com ananás e hortelã
4 godz.