Urządzenia i Akcesoria
芋頭章魚煮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
水 (蒸煮用)500 克
-
芋頭 去皮,切塊(約4公分)600 克
-
肉類高湯600 克
-
清酒50 克
-
糖40 克
-
薑 切片5 克
-
柴魚醬油45 克
-
500 克 透抽, ,切圈(約1.5公分)小章魚500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21.4 g
Kalorie
1403.9 kJ /
3363.4 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我的深夜食堂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan