乳酪球

乳酪球

4.2 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 個

Składniki

乳酪球外皮
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化,多備一些抹油用
    25 克
  • 冰糖粉
    10 克
  • 低筋麵粉
    40 克
乳酪餡
  • 奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化
    120 克
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    10 克
  • 香草豆莢 (opcjonalnie) 只取籽
    ¼ 枝
  • 蛋黃
    2 顆
  • 冰糖粉
    25 克
  • 玉米粉
    1 ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 1.7 g
Kalorie 330.2 kJ / 79 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...