Urządzenia i Akcesoria
乳酪球
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 個
Składniki
乳酪球外皮
-
奶油 切塊,置於室溫軟化,多備一些抹油用25 克
-
冰糖粉10 克
-
低筋麵粉40 克
乳酪餡
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化120 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化10 克
-
香草豆莢 (opcjonalnie) 只取籽¼ 枝
-
蛋黃2 顆
-
冰糖粉25 克
-
玉米粉1 ½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
1.7 g
Kalorie
330.2 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
大人氣團購美食
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan