墨鱼汁烩饭

墨鱼汁烩饭

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 红葱头
    20 克
  • 橄榄油
    15 克
  • 意大利烩饭专用米
    100 克
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 液体状墨鱼汁
    5 克
  • 鸡高汤
    200 克
  • 帕玛森奶酪粉
    15 克
  • 马斯卡彭乳酪
    20 克
  • 依据个人口味调整
    1 小撮
  • 黄油
    10 克
  • 新鲜豌豆仁
    15 克
  • 食用花
    适量
  • 罐装烤红甜椒 切片
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11 g
Kalorie 1675.5 kJ / 400.5 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...