Urządzenia i Akcesoria
墨鱼汁烩饭
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
红葱头20 克
-
橄榄油15 克
-
意大利烩饭专用米100 克
-
白葡萄酒100 克
-
液体状墨鱼汁5 克
-
鸡高汤200 克
-
帕玛森奶酪粉15 克
-
马斯卡彭乳酪20 克
-
盐 依据个人口味调整1 小撮
-
黄油10 克
-
新鲜豌豆仁15 克
-
食用花适量
-
罐装烤红甜椒 切片20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11 g
Kalorie
1675.5 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家做法餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny