Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crêpes al cacao
- 100 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- 20 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 250 g de leche entera
- 2 huevos
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar la sartén)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes y más crêpes
1h 30 min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Alioli
10min
Crêpes
1h 15min
Crêpes rellenos de requesón con naranja y romero (Sin azúcar)
1u.
Crêpes con salsa de albaricoques y menta
50min
Gofres de sartén
45 min
Crêpes con pera y chocolate
1h 30 min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40min
Gofres de chocolate
20min
Crêpes de chocolate con helado de plátano
3h 15min