Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de chocolate
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares (260-280 g)
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 618.4 kJ / 147.9 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Cookies con Lacasitos®
45min
Tosta de jamón y gulas
20 min
Estrella de Navidad
2h 20min
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho de galletas y chocolate
35 Min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Trufas de chocolate blanco al cava
3h
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1h 20 min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min
Pizza 2 sabores
30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min