Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 folhas de gelatina neutra, cortadas em pedaços
- 200 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 80 g gelatina em pó de sabor a fruta s/ açúcar
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gomas de laranja
1h 20min
Gomas de romã
1h 20min
Bolachas para o pai
40 Min
Bolachas ovo da Páscoa
1h 30min
Gomas de Coca-Cola
3 Std. 5 Min
Leite com chocolate
10 Min
Achocolatado e bolachas
35 min
Creme de avelã e chocolate
10 Min
Bimbal
35 min
Néctar de manga e laranja
5 min
Panquecas
40 Min
Waffles com molho de chocolate
1h 20min