Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Poke-Cake mit Frischkäseguss
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 Stücke
Składniki
Boden
-
Mandeln100 g
-
Zucker190 g
-
Vanilleschote1
-
Sonnenblumenöl165 g
-
Eier3
-
Mehl270 g
-
Backpulver¾ Pck.
-
Babyspinat gehackt, TK, aufgetaut und ausgedrückt300 g
Heidelbeerguss
-
Heidelbeeren, TK aufgetaut400 g
-
Zucker15 g
-
Speisestärke15 g
-
Zitronensaft30 g
Frischkäseguss und Fertigstellung
-
Zucker75 g
-
Frischkäse200 g
-
Zitronensaft20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 16 Stücke
Białko
104 g
Kalorie
22449 kJ /
5363 kcal
Tłuszcz
304 g
Błonnik
49.6 g
Węglowodany
527 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gemüse im Kuchen!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grüner Krümel
2 godz.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1 godz. 15 min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1 godz. 40 min
Carrot Cake Trifle
10 godz.
Triple-Kokos-Brownies
4 godz.
Schokomalheur mit Erdnusscreme
30 min
Rugelach mit Pistazienhalva
3 godz. 20 min
Tahin-Plätzchen
45 min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2 godz.
Beeren-Kokos-Kuchen
2 godz. 10 min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 godz. 30 min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min