Urządzenia i Akcesoria
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů salátové okurky neloupané
-
sůl dle chuti
-
2 snítky čerstvého kopru
-
80 gramů uzené makrely filet, bez kostí a kůže
-
1 polévková lžíce zakysané smetany
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
10 - 15 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
pažitka, čerstvá nastříhaná
-
ledový salát natrhaný na kousky
-
4 plátky toastového chleba opečeného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6 g
Kalorie
452 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sezónní speciality
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Treska s kroupotem
50 min
Krůtí prso se špenátem a batátem
35 min
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4 godz. 30 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 min
Lososovo-bramborové kuličky
55 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
50 min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30 min
Čekankové koláčky
Brak ocen
Sněhová cesta
6 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min