Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)

Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)

4.8 438 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces

Składniki

  • eggs A-sized (250 g in total)
    4
  • sugar
    150 g
  • vegetable oil
    180 g
  • Cavendish bananas (approx 3. bananas)
    250 g
  • plain flour
    180 g
  • baking soda
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 275 kcal / 1152 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 126 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...