Tangzhong Milk Bread

Tangzhong Milk Bread

4.8 548 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices

Składniki

  • high protein flour (bread flour)
    310 g
  • fresh milk icy cold (see tip)
    230 g
  • egg yolk
    1
  • sugar
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • milk powder
    10 g
  • dried yeast powder
    1 tsp
  • butter softened
    25 g
  • water icy cold, for spraying
    some

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 135 kcal / 565 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 107 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...