Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crema para batir, muy fría
- 3 huevos, (separadas las claras de las yemas)
- 150 g de azúcar
- 500 g de yogur natural
- 1 pizca de sal
- 1 cucharadita de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 100 porciones
- Kalorie
- 0 kJ / 274 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clericot
10 min
Helado de yogur y fresa
5h
Pastel de copos de nieve
Brak ocen
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Helado de vainilla
13h
Helado de canela
12h
Chile güero relleno de calamares
Brak ocen
Tacitas de chocolate y crema de avellanas
15min
Espumoso de jamaica
25 min
Helado de aguacate y coco
6 Std. 20 Min
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2h
Helado de coco y té verde
5h 20min