Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Topping
- 12 oz eggplant, cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)
- 8 oz red onion, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)
- 1 garlic clove, halved
- 6 oz green bell pepper, cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)
- 6 oz red pepper, cut into 2 in. strips
- olive oil, to drizzle
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground black pepper
- 10 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
For Pizza
- 2 tbsp olive oil, plus extra to grease pan
- bread flour, to dust hands
- 2 tbsp capers (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 7389 kJ / 1766 kcal
- Białko
- 79 g
- Węglowodany
- 219 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Go-To Pizza Dough
1h
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2h 30min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Sweet Beet
10min
Mini Pizzas
1h 30min
Pizza Waffles
1h 15min
Four Cheese Pizza
25min
Southwest Quinoa
40min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min