Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetable Pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 pieces
Składniki
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour15 oz
-
whole wheat flour2 ½ oz
-
warm water (100°F-110°F)9 oz
-
sugar½ oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt2 tsp
Topping
-
eggplant cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)12 oz
-
red onion cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic clove halved1
-
green bell pepper cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)6 oz
-
red pepper cut into 2 in. strips6 oz
-
olive oil to drizzle
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper⅛ tsp
-
Fontina cheese cut into 1 in. pieces10 oz
For Pizza
-
olive oil plus extra to grease pan2 tbsp
-
bread flour to dust hands
-
capers (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
79 g
Kalorie
7389 kJ /
1766 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
21 g
Węglowodany
219 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Tzatziki
20 min
Falafel Waffle
40 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Cauliflower Gratin
55 min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min