Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦蕃茄墨魚麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 ¾ 茶匙
-
油15 克
-
義大利墨魚麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)200 克
-
紅蔥頭20 克
-
高湯100 克
-
白酒50 克
-
生草蝦 去鬚腳和腸泥150 克
-
綠蘆筍 切段30 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
李型番茄 對切60 克
-
新鮮九層塔 只取葉子5 克
-
帕瑪森起士粉10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.1 g
Kalorie
299.9 kJ /
71.7 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan