鮮蝦蕃茄墨魚麵

鮮蝦蕃茄墨魚麵

4.8 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • (煮麵用)
    1200 克
  • 1 ¾ 茶匙
  • 15 克
  • 義大利墨魚麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)
    200 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 高湯
    100 克
  • 白酒
    50 克
  • 生草蝦 去鬚腳和腸泥
    150 克
  • 綠蘆筍 切段
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 李型番茄 對切
    60 克
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    5 克
  • 帕瑪森起士粉
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.1 g
Kalorie 299.9 kJ / 71.7 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...