Urządzenia i Akcesoria
鳳梨酥
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
25 個
Składniki
鳳梨餡
-
鳳梨 去皮(鳳梨心刨絲,鳳梨肉切塊)2000 克
-
果糖100 克
-
糖75 克
-
紅糖75 克
-
麥芽糖120 克
-
檸檬汁20 克
-
蔓越莓乾75 顆
酥皮
-
奶油 室溫軟化150 克
-
糖40 克
-
蛋1 顆
-
帕瑪森起士粉40 克
-
奶粉40 克
-
低筋麵粉350 克
-
紅藜麥5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
3.2 g
Kalorie
937.6 kJ /
224.3 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan