鳳梨酥

鳳梨酥

2.0 1 rating
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
25 個

Składniki

鳳梨餡
  • 鳳梨 去皮(鳳梨心刨絲,鳳梨肉切塊)
    2000 克
  • 果糖
    100 克
  • 75 克
  • 紅糖
    75 克
  • 麥芽糖
    120 克
  • 檸檬汁
    20 克
  • 蔓越莓乾
    75 顆
酥皮
  • 奶油 室溫軟化
    150 克
  • 40 克
  • 1 顆
  • 帕瑪森起士粉
    40 克
  • 奶粉
    40 克
  • 低筋麵粉
    350 克
  • 紅藜麥
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3.2 g
Kalorie 937.6 kJ / 224.3 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 40.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...