Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Il ripieno di crema al cocco
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 100 g di latte di cocco
- 120 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 200 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
La glassa al cioccolato
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 20 g di olio di semi di uva
- 40 g di cocco secco, grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1290 kJ / 310 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rösti di verdure con crema ai funghi
1h 15 min.
Mousse al cioccolato
3h 20 min
Condimento allo yogurt
5 Min
Crêpes
1h 15 min.
Tortini al cioccolato (senza farina)
45 min.
Insalata di couscous
50 min.
Crêpes
1h 20min
Riso casimiro
45 min.
Brownies al cioccolato
45 min.
Hamburger di pollo all'indiana
4h
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 Std. 45 Min
Spezzatino alla zurighese
50 min.