Tortine al cioccolato e frutti rossi

Tortine al cioccolato e frutti rossi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

La crema al cioccolato bianco e vaniglia
  • stecca di vaniglia
    1
  • di panna con il 35% di grassi
    300 g
  • di cioccolato bianco a pezzi
    350 g
Il biscotto al cioccolato
  • di zucchero
    50 g
  • di cacao in polvere
    50 g
  • di farina
    200 g
  • di burro a pezzi
    125 g
  • uovo
    1
La decorazione
  • di fragole
    100 g
  • di lamponi freschi
    150 g
  • di mirtilli
    100 g
  • di ribes rossi
    125 g
  • di zucchero a velo
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 879 kcal / 3667 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...