Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro, + q.b. per gli stampi
- 75 g di farina, + q.b. per gli stampi
- 6 ciliegie fresche, denocciolate
- 40 g di liquore alla mandorla (tipo Amaretto)
- 145 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2166 kJ / 519 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelle alla panna
2 Std.
Riso al latte con purea ai frutti di bosco
55 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1sa 10 dk
Creste di gallo all'anice
Brak ocen
Insalata di pasta
35 min
Brownies al cioccolato
45min
Torta svedese alla carota
2 Std.
Panpepato lucernese
55 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Treccia bernese
1h 45min