Torta speziata al cioccolato

Torta speziata al cioccolato

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1 foglio di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
  • 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
  • 125 g di burro a pezzi
  • 50 g di zucchero
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe lungo
  • 1 chiodo di garofano
  • 3 uovo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 278 kcal / 1151 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...