Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 foglio di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 125 g di burro, a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe lungo
- 1 chiodo di garofano
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1151 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
French Dressing
15 Min
Riso casimiro
45 dk
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen
Knöpfli
50 dk
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2 godz. 45 min
Cake al limone sofficissimo
1sa 30 dk
Cake al limone
1 godz. 5 min
Biscotti al tiramisù
1sa 30 dk
Kipferl alla vaniglia
1sa 30 dk