Torta speziata al cioccolato

Torta speziata al cioccolato

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 porzioni

Składniki

  • di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
    1 foglio
  • di cioccolato fondente, 70% di cacao a pezzi
    150 g
  • di burro a pezzi
    125 g
  • di zucchero
    50 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di pepe lungo
    1 pizzico
  • chiodo di garofano
    1
  • uovo
    3

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 278 kcal / 1151 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...