Torta marmorizzata alla crema di pesca

Torta marmorizzata alla crema di pesca

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Pan di Spagna marmorizzato
  • uova
    4
  • di zucchero + 2-3 cucchiai
    200 g
  • di zucchero vanigliato fatto in casa
    1 cucchiaio
  • di farina
    100 g
  • di maizena
    100 g
  • di lievito in polvere
    1 cucchiaio
  • di cacao in polvere
    1 cucchiaio
Farcitura
  • di gelatina (circa 15 g)
    8 fogli
  • acqua fredda per ammollare la gelatina
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di mezze pesche, in scatola (pesarle dopo averle scolate)
    470 g
  • di quark
    200 g
  • di zucchero
    40 g
  • di zucchero vanigliato fatto in casa
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 336 kcal / 1407 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...