Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti alla carbonara
30min
Rotolo al cioccolato e nocciole
1h
Condimento allo yogurt
5 min
Crêpes
1h 15 min
Tiramisù alla stracciatella
2h 30 min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Riso con pollo e verdure
30min
Crêpes
1h 20min
Cannelloni
1h 20min
Variegato all'amarena
8 Std. 10 Min
Bevanda disintossicante per la pelle
Keine Bewertungen