Trancetti al caramello

Trancetti al caramello

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 fette

Składniki

Base della torta
  • di burro morbido
    120 g
  • di farina bianca istantanea
    120 g
  • di zucchero grezzo di canna
    120 g
  • di cocco secco, grattugiato
    80 g
Ripieno di caramello
  • di latte condensato
    790 g
  • di burro morbido
    120 g
  • di golden syrup (sciroppo di zucchero)
    100 g
    100 g di melassa
Copertura
  • di cioccolato fondente a pezzi (3-4 cm)
    150 g
  • di burro morbido
    20 g
  • sale grosso per spolverizzare

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 286 kcal / 1203 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...