Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata calda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di latte intero o parzialmente scremato
-
60 - 100 g di zucchero a seconda del gusto personale
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
20 g di fecola di patate, (o 20 g di maizena)20 g di frumina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.6 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cioccolata calda
10 min
Impasto per pizza
1 godz.
Panna montata
10 min
Schiuma di latte
10 min
Cioccolata calda
10 min
Cioccolata calda
10 min
Crema al caffè
15 min
Besciamella
15 min
Salsa al pomodoro
40 min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 min
Salsa al pomodoro
25 min
Torta soffice al cioccolato
1 godz. 30 min