Gluten-Free Crepes
TM6 TM5

Gluten-Free Crepes

3.0 (20 ocen)

Składniki

  • 6 oz gluten-free flour, with xanthan gum
  • 10 oz almond milk
  • 8 oz water
  • 1 oz coconut oil, plus extra to fry
  • 2 oz maple syrup (opcjonalnie)
  • 1 tsp vanilla extract (opcjonalnie)
  • ½ tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1013 kJ / 242 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy