Piccole cheesecake al pistacchio e mango
TM5

Piccole cheesecake al pistacchio e mango

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 g di pistacchi
    lub 40 g di nocciole sgusciate
  • burro, q.b. per imburrare
  • 8 foglioline di menta fresca, + q.b. per decorare
  • 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena) (30 g)
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
    lub 100 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di ricotta
  • 4 uova
  • 500 g di acqua
  • 1 mango, a dadini
    lub 2 pesche, a dadini

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1906 kJ / 455 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy