Piccole cheesecake al pistacchio e mango

Piccole cheesecake al pistacchio e mango

3.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di pistacchi
    40 g
    40 g di nocciole sgusciate
  • burro q.b. per imburrare
  • di menta fresca + q.b. per decorare
    8 foglioline
  • lime preferibilmente biologico, la scorza
    1
  • di amido di mais (maizena) (30 g)
    2 cucchiai
  • di zucchero grezzo di canna
    100 g
    100 g di zucchero
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • di ricotta
    250 g
  • uova
    4
  • di acqua
    500 g
  • mango a dadini
    1
    2 pesche, a dadini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 455 kcal / 1906 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...