Urządzenia i Akcesoria
自制班兰咖椰
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
2 罐
Składniki
-
班兰叶 洗净抹干,剪成 10 公分长 (参考贴士)15 - 20 片
-
细砂糖150 克
-
蛋 (约3个 中等蛋),室温 (参考贴士)150 克
-
浓椰浆 室温 (参考贴士)180 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
19 g
Kalorie
3161 kJ /
756 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
7天完美体验食谱
23 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy