自制班兰咖椰

自制班兰咖椰

3.4 16 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
2 罐

Składniki

  • 班兰叶 洗净抹干,剪成 10 公分长 (参考贴士)
    15 - 20 片
  • 细砂糖
    150 克
  • (约3个 中等蛋),室温 (参考贴士)
    150 克
  • 浓椰浆 室温 (参考贴士)
    180 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 19 g
Kalorie 3161 kJ / 756 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...