Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15min
Nadívané papriky po sicilsku
1 Std. 30 Min
Avokádo plněné tuňákem
10min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1 Std. 40 Min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min