Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Červené rybí kari
30 Min
Mandlovo-mátové pesto
20 Min
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1 Std.
Berberské koření
10min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 Min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2h 50min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1 Std.