Zapečené portobello s bílou klobásou

Zapečené portobello s bílou klobásou

4.8 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 150 gramů sýru čedaru na kousky
  • 4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chilli papričku, čerstvou
  • 1 svazek petržele, čerstvé
  • 200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
  • 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 21 g
Kalorie 1593 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...