Chutney di mirtilli e rosmarino

Chutney di mirtilli e rosmarino

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 vasetti

Składniki

  • di cipolle rosse tagliate a metà
    150 g
  • di zucchero
    220 g
  • di aceto di vino rosso
    125 g
  • di acqua
    185 g
  • di rosmarino (circa 10 cm), solo gli aghi
    4 rametti
  • stecca di cannella
    1
  • grani di pepe nero
    10
  • foglia di alloro secca
    1
  • di noce moscata in polvere
    ¼ di cucchiaino
  • di mirtilli rossi, secchi
    340 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 936 kcal / 3922 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 227 g
Błonnik 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...