
Urządzenia i Akcesoria
Chutney di mirtilli e rosmarino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 vasetti
Składniki
-
di cipolle rosse tagliate a metà150 g
-
di zucchero220 g
-
di aceto di vino rosso125 g
-
di acqua185 g
-
di rosmarino (circa 10 cm), solo gli aghi4 rametti
-
stecca di cannella1
-
grani di pepe nero10
-
foglia di alloro secca1
-
di noce moscata in polvere¼ di cucchiaino
-
di mirtilli rossi, secchi340 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe nero macinato2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
936 kcal /
3922 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
227 g
Błonnik
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Regali fatti in casa
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria