![Budino alle pere e fragole Budino alle pere e fragole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0CE653A2-4C9A-4492-A679-30303DF1ED4C/Derivates/198DBD93-A695-47CB-94CA-70FD19B73736.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di gelatina in fogli, (circa 10 fogli)
- 75 g di acqua
- 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
- 1000 g di pere, pelate e tagliate a pezzi
- 6 cucchiai di zucchero
- 750 g di fragole, tagliate a fettine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 254 kJ / 61 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Condimento allo yogurt
5min
Salsa olandese
Brak ocen
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1 Std. 25 Min
Gelatina di ribes
50min
Merluzzo con purea di patate dolci e sedano
40min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1hod.
Fastenwähe di Basilea
Brak ocen
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Pane alle pere
28h
Vol-au-vent con polpettine
30min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Brak ocen
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen