Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di gelatina in fogli, (circa 10 fogli)
- 75 g di acqua
- 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
- 1000 g di pere, pelate e tagliate a pezzi
- 6 cucchiai di zucchero
- 750 g di fragole, tagliate a fettine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 254 kJ / 61 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cornetti al formaggio
Nessuna valutazione
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Nessuna valutazione
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1sa
Mousse al cioccolato
3h 30min
Brezel
1sa 15 dk
Dressing all'aceto balsamico e mirtilli
5 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Tortini mediterranei alle verdure
Nessuna valutazione
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Quiche al mascarpone e pomodori
1sa 30 dk
Flammkuchen vodese
1sa 30 dk