Budino alle pere e fragole

Budino alle pere e fragole

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 20 g di gelatina in fogli (circa 10 fogli)
  • 75 g di acqua
  • 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
  • 1000 g di pere pelate e tagliate a pezzi
  • 6 cucchiai di zucchero
  • 750 g di fragole tagliate a fettine

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 61 kcal / 254 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.35 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...