
Urządzenia i Akcesoria
Budino alle pere e fragole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
12 porzioni
Składniki
-
di gelatina in fogli (circa 10 fogli)20 g
-
di acqua75 g
-
di succo di limone (circa 2 limoni)75 - 80 g
-
di pere pelate e tagliate a pezzi1000 g
-
di zucchero6 cucchiai
-
di fragole tagliate a fettine750 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
61 kcal /
254 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.35 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Meno di 400 calorie
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria